23 Ağustos 2010

İFTAR MENÜSÜ 13. GÜN

KÖRİ SOSLU KREMALI TAVUK



FIRINDA BAHARATLI PATATES



Malzemeler:

4 adet orta boy patates ( ince kabuklu )
yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı karabiber
1 çay kaşığı bul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 diş sarımsak
tuz

Patatesler fırça ile iyice yıkanır. ( kabuklarını soymıycaz çünkü )Elma dilimi şeklinde dilimlenir. Çukur bir kapta rendelenmiş sarmısak tuz ve baharatlar ile beraber harmanlanır. Cam bir fırın tepsisine aktarılır. üzerine zeytinyağ gezdirilip 180 derecede pişirilir.


SALATA



PAŞA SARMASI

4 yorum:

  1. betüll betülll karnımı acıktırdın sabah sabah:)ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. harika şeyler görüyorumm betülcüm:))))
    bende çok severim canım..
    afiyet olsun.
    güzel bir hafta diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık betülcüm harika bir menü

    YanıtlaSil
  4. Betülcüğüm menün yine çok güzel ellerine sağlık.

    YanıtlaSil