31 Ağustos 2010

İFTAR MENÜSÜ 21. GÜN

SEBZELİ VE TAVUKLU PİLAV PASTASI



KARIŞIK KIZARTMA



Karışık kızartmayı anlatmama gerek varmı ? her bir sebze ayrı ayrı kızartılıp yan yana servis tabağına dizilir. Küp küp doğranan domates ve sarmısak az yağda pişirilerek kızartmanın üzerine dökülür..


CACIK




CAPPUCİNO AROMALI PARFE


4 yorum:

  1. İftar sofralarınızı süsleyen "Fırında Tavuk Yemekleri"nizi bizimle paylaşıp, paylaşırken eğlenmeye ve eğlenirken MAGGİ'nin sponsorluğunda gerçekleşen yarışmamızdan birbirinden değerli hediyeler kazanmaya ne dersiniz?? Katılmak için tek yapmanız gereken tarifinizi fotoğrafıyla birlikte bize göndermek.. Ayrıntılar için www.hamaratabla.com

    YanıtlaSil
  2. Parfe süper içim ferahladı görünce ellerine sağlık Betülcüm

    YanıtlaSil
  3. merhabalar arkadaşım,ellerine sağlık,dolu dolu bir menü.bloğumda ramazan lezzetleri etkinliği var.seni de davet ediyorum.5 eylüle kadar istediğinde lezzetli tariflerinle katılabilirsin.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Betülcüm menü şahane yine ,vallahi ellerine sağlık.. pilav çok gösterişli ve şık.ellerine sağlık...

    YanıtlaSil