MALZEMELER:
Yarım Kilo tavuk kalça
15-20 adet arpacık soğan
3 adet domates
1 adet sivribiber
karabiber pulbiber kekik
Kuşbaşı doğranan tavuklar rengi beyazlaşana kadar yağda kavrulur. Ardından soğanlar ilave edilip kavurma işlemine devam edilir. Biber ve küp küp doğranmış domatesler eklenip tencerenin kapağı kapatılarak kısık ateşte pişirilir. İndirmeden önce tuz ve baharatları eklenerek 5 dakika daha pişirilip altı kapatılır.
BEYAZPEYNİRLİ FIRIN MAKARNA VE AYRAN
NESTLE CHOKELLALI PUDİNG
Betül Hanım ;
YanıtlaSilellerinize sağlık menünüz özellikle tatlınız çok güzel..
elleriniz dert görmesin..
hayırlı iftarlar olsun..
Hepsi birbirinde leziz ve iştah açıcı ellerinize sağlık. Hayırlı iftarlar.
YanıtlaSilSaygılar.
Betüllll betülll naptın sen nasıl canım istedi anlatamam bugün hne görsem canım istiyor zaten elceğizine sağlık
YanıtlaSilbetülcüğüm çok şık bir menü.ellerine sağlık.fırın makarna göz dolduruyor.süper olmuş...
YanıtlaSilbetülcüm önerin nefis
YanıtlaSilellerine sağlık
afiyet bal olsun
sevgiler
iyi iftarlar
hmmm enfes menü, ellerine sağlık Betüşüm:)
YanıtlaSilFırın makarna mı ooooo süper...
YanıtlaSilMüge
bayılırım harika olmuş canımcım ellerine sağlık
YanıtlaSil