18 Ağustos 2010

İFTAR MENÜSÜ 8. GÜN

TAVUKLU YAHNİ



MALZEMELER:

Yarım Kilo tavuk kalça
15-20 adet arpacık soğan
3 adet domates
1 adet sivribiber
karabiber pulbiber kekik

Kuşbaşı doğranan tavuklar rengi beyazlaşana kadar yağda kavrulur. Ardından soğanlar ilave edilip kavurma işlemine devam edilir. Biber ve küp küp doğranmış domatesler eklenip tencerenin kapağı kapatılarak kısık ateşte pişirilir. İndirmeden önce tuz ve baharatları eklenerek 5 dakika daha pişirilip altı kapatılır.

BEYAZPEYNİRLİ FIRIN MAKARNA VE AYRAN



NESTLE CHOKELLALI PUDİNG

8 yorum:

  1. Betül Hanım ;
    ellerinize sağlık menünüz özellikle tatlınız çok güzel..
    elleriniz dert görmesin..
    hayırlı iftarlar olsun..

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinde leziz ve iştah açıcı ellerinize sağlık. Hayırlı iftarlar.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. Betüllll betülll naptın sen nasıl canım istedi anlatamam bugün hne görsem canım istiyor zaten elceğizine sağlık

    YanıtlaSil
  4. betülcüğüm çok şık bir menü.ellerine sağlık.fırın makarna göz dolduruyor.süper olmuş...

    YanıtlaSil
  5. betülcüm önerin nefis
    ellerine sağlık
    afiyet bal olsun
    sevgiler
    iyi iftarlar

    YanıtlaSil
  6. hmmm enfes menü, ellerine sağlık Betüşüm:)

    YanıtlaSil
  7. Fırın makarna mı ooooo süper...

    Müge

    YanıtlaSil
  8. bayılırım harika olmuş canımcım ellerine sağlık

    YanıtlaSil