22 Haziran 2011

KORNFLEKSLİ TAVUK




MALZEMELER:

6 adet kemiksiz tavuk but ( ince dövülmüş)
6 adet yarım kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
yarım çay bardağı krema
1 çay kaşığı karabiber,pulbiber,tuz,kekik
5-6 adet haşlanmış mantar
sade kornfleks

1)Tavukları çukur bir kaba alın. Baharatlar ve krema ile iyice yoğurun. Yarım saat kadar bekletin
2) Haşlanmış mantarları doğrayın.
3) Tavuğun içine birkaç tane haşlanmış mantar ve kaşar koyup rulo yapın. kürdan ile tutturun.
4) Bir tabağa kornfleksleri iyice ufalayın. Tavukları kornflekse bulayın. Borcama yerleştirin.
5)160 derecede yakmadan pişirilin.

AFİYET OLSUN.

7 yorum:

  1. Çıtır çıtır ne kadar güzel görünüyor.Bu akşam bana yemek yemek yok :( ahhhh ahhh.

    Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. Farklı bir tarif olmuş,çıtır çıtır çok lezzetli olmuştur eminim..
    Ellerine sağlık Betül'cüğüm :)
    Afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  3. ELINE SAGLIK TAVUK COK GUZEL GORUNUYOR TADI NEFIS OLMALI
    SEVGILER

    YanıtlaSil
  4. ellerıne saglık canım ben cok severım bu yemegı:))))))

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize saglik. Cocuklar cok sever muhakkak.

    YanıtlaSil
  6. Elinize sağlık.Nefis görünüyor.

    YanıtlaSil
  7. İçi ayrı bir lezzet, dışı ayrı bir lezzet olmuş Betülcüm ellerine sağlık. Kaan'ıma bol enerji olsun:)

    YanıtlaSil