
MALZEMELER:
2 adet levrek ( küp küp doğranmış )
10 - 12 adet arpacık soğan
1 baş sarımsak
1 adet kırmızı biber
1 adet çarlışton biber
1 adet domates ( çekirdek kısımları çıkartılıp küp doğranmış)
10 - 12 adet küçük mantar ( şapkalarından çıkmamış. çok az haşlanmış. )
tuz, karabiber, kekik
2 çorba kaşığı tereyağ
1) Kekik ve tereyağ haricindeki tüm malzemeleri bir kapta harmanlayın.
2) Kiremit kaba koyun.
3) Üzerine tereyağ ilave edin.
4) 200 derecede balıklar pişene kadar pişirin.
5) Servisten önce üzerine kekik serpin.
AFİYET OLSUN..
Off of nasık lezzetli nasıl enfes gözüküyor,tam bir balık kebap olmuş :)
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
Afiyet şifa olsun..
Sevgilerimle..
Valla ben çiğ bile yiyebilirim Betülcüm ellerine sağlık nefis görünüyor
YanıtlaSilhafta sonları balık mönüsü mutlaka yaparım ,ellerine sağlık bu muhteşem lezzet için :)
YanıtlaSilbende çok severim tarif denenmeli dedim hemen ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler.
Güzel tarif , ellerine sağlık .Nefis görünüyor :)
YanıtlaSilçok iştah açıcı görünüyor ellerine sağlık betülcüm:)
YanıtlaSilBetülcüm, nasıl nasıl güzel görünüyor anlatamam.Şuanda olsada yesem diyorum o kadar.
YanıtlaSilEllerine asğlık.
Deneyeceğim Betüş. Çok nefis gözüküyor. Ellerine sağlık
YanıtlaSilO balıkçı bize de yakın yani ha :) Eline sağlık, fırında pişince balığı evde yapmak katlanılabilir bir durum.
YanıtlaSilDenenmeli tamam da, çiğken balıkları kılçıklarından arındırma işi offf of..
YanıtlaSilTembel anne Çiğdem
ellerine saglık canım balık tutkunu olarak tarif hemen denenmeli...sevgiler...
YanıtlaSilBetülcüğüm merhabalar bugün aldığım fleto levreği bu şekilde deneyeceğim eminim kremitte daha da lezzetli olacaktır, eline sağlık. Görüşemiyoruz bir türlü benan hanımla görüşürsen çok selaşim ve sevgilerimi söyle ona.. sevgiyle kal. oğluşunu çok öpüyorum.
YanıtlaSil