TAVUKLU YAHNİ
MALZEMELER:
Yarım Kilo tavuk kalça
15-20 adet arpacık soğan
3 adet domates
1 adet sivribiber
karabiber pulbiber kekik
Kuşbaşı doğranan tavuklar rengi beyazlaşana kadar yağda kavrulur. Ardından soğanlar ilave edilip kavurma işlemine devam edilir. Biber ve küp küp doğranmış domatesler eklenip tencerenin kapağı kapatılarak kısık ateşte pişirilir. İndirmeden önce tuz ve baharatları eklenerek 5 dakika daha pişirilip altı kapatılır.
BEYAZPEYNİRLİ FIRIN MAKARNA VE AYRAN
NESTLE CHOKELLALI PUDİNG
8 yorum:
Betül Hanım ;
ellerinize sağlık menünüz özellikle tatlınız çok güzel..
elleriniz dert görmesin..
hayırlı iftarlar olsun..
Hepsi birbirinde leziz ve iştah açıcı ellerinize sağlık. Hayırlı iftarlar.
Saygılar.
Betüllll betülll naptın sen nasıl canım istedi anlatamam bugün hne görsem canım istiyor zaten elceğizine sağlık
betülcüğüm çok şık bir menü.ellerine sağlık.fırın makarna göz dolduruyor.süper olmuş...
betülcüm önerin nefis
ellerine sağlık
afiyet bal olsun
sevgiler
iyi iftarlar
hmmm enfes menü, ellerine sağlık Betüşüm:)
Fırın makarna mı ooooo süper...
Müge
bayılırım harika olmuş canımcım ellerine sağlık
Yorum Gönder